Raw cashew-noten

Supergezond
Biologische raw cashwnoten zijn in tegenstelling tot andere cashewnoten rijk aan proteïne, koolhydraten en mineralen. Het hoge gehalte aan onverzadigde vetzuur maakt deze noten nog gezonder. Daarnaast bevatten de raw cashewnoten zowel magnesium als calcium welke belangrijk zijn voor botten, zenuwen en spieren.

KOPEN/MEER INFO

Raw-noten zijn een onderdeel van rawfood, plantaardig en 100% biologisch

Raw paranoten

Paranoten (ook wel ‘brazil nuts’ genoemd) bestaan uit 65% vet, 17% eiwit en 9% koolhydraten. De noten bevatten veel aminozuren en vitamine E, evenals de mineralen fosfor, mangaan, zink, calcium en ijzer. Ook vitamine B6 is rijkelijk aanwezig in de noot. Maar het sterke wapen van de paranoot is het mineraal selenium. Selenium is een spoorelement dat als antioxidant werkt. Met twee paranoten per dag heb je al de dagelijkse behoefte aan selenium binnen!

Lees meer
Pijnboompitten-boter

Ook zaden en pitten vormen een onderdeel van rawfood en zijn superfoods. Zaden en pitten zijn heerlijk in bijvoorbeeld salades.

Maar ook als "spread" is het heerlijk. Neem bijvoorbeeld deze pijnboompittenboter. Een heerlijke notenboter gemaakt van rauwe pijnboompitten. Deze notenboter is biologisch en 100% rauw. Heerlijk als spread op bv. een cracker, maar ook in sauzen, dressings en als dip .

Lees meer

.

Kiemgroenten Kiemgroenten
Ontdek de gezonde eigenschappen van deze kleine krachtpatsers.

Nieuws

Superfood versterkt uw gezondheid
Gezond plantaardig vermageren

Gezond en snel afvallen op een natuurlijke plantaardige manier. Hoe?

Lees meer

Aanbieding

Raw/superfood kopen